POLETNE POČITNICE s plavanjem in gimnastiko 2021

Tudi letos za vse Sončke in tiste, ki to še niso, pripravljamo nore poletne počitnice z gimnastično in plavalno šolo! Namenjene so predšolskim in šolskim otrokom ter najstnikom, ki si želijo počitnice preživeti aktivno.

15 ur gimnastične šole

V dopoldanski gimnastiki bodo otroci imeli priložnost varne in kvalitetne vadbe gimnastičnih prvin in akrobatike, primerne njihovemu predznanju in sposobnostim. Ena izmed redkih priložnosti za spoznavanje s tem celostnim športom. Če bo kdo kakšen dan preutrujen za vadbo gimnastike, bomo ta čas namenili zabavi.

30 ur plavalne šole

S kvalitetnim učenjem plavanja bomo poskrbeli, da se bodo mlajši v vodi počutili kot žabice, starejši kot ribe, tisti najbolj zahtevni pa bodo deležni že pravih plavalnih treningov!

Glede na pogoje bomo plavali na domžalskem ali kamniškem bazenu.

TERMINI

10-dnevni, 2 tedna, od ponedeljka do petka

1. termin: 28.6.-9.7.2021

2. termin: 12. 7.-23. 7.2021

3. termin: 9. 8.-20. 8.2021

CENA

Cena na termin je 290 €. Popusti za drugega, tretjega otroka iste družine.

Cena v predprijavi (do 11. 6. 2021) je 280 €!

V ceno sta vključena tudi prevoz in kosilo.

PRIJAVNICA

 

S klikom na prijavnico se vam odpre nova stran, kjer izpolnete prijavo. Po oddani prijavnici bi morali dobiti potrditveno e-pošto. Teden dni pred začetkom termina boste dobili vse natančne informacije, tudi v zvezi s s plačilom. Za dodatne informacije pa smo vam na voljo kadarkoli na info@plavalnodrustvo-domzale.si ali sd.soncek@gmail.com

Zakaj se odločiti za aktivne počitnice s Sončkom?

Gimnastika

Gimnastika in plavanje sta tako različna a skupaj sta popolna kombinacija! Dopoldne bodo otroci skupaj z izkušeno trenerko gimnastike izvajali vragolije, ki se jih morda nikoli ne bi imeli priložnosti naučiti! Pod strokovnim vodstvom bo vadba varna, za otroke pa zabavna. Edini na našem območju se lahko tudi pohvalimo z napihljivo akrobatsko stezo – airtrackom, po katerem bomo veselo poskakovali.

Plavanje

To poletje bomo postali (še) boljši plavalci! Glavni cilj je izboljšati znanje plavanja. Oblikovali bomo homogene skupine glede na začetno znanje plavanja in optimalno število vadečih na učitelja. Izkušeni učitelji plavanja bodo poskrbeli za varnost ter individualen napredek vsakega otroka.

Poskrbimo za vse

Topla voda? – Gremo v Kamnik.

Prevoz? – Poskrbljeno.

Kosilo? – Bo njami!

Vreme? – Se prilagodimo.

Sončna krema? – Namažemo.

Zabava? – Ne znamo brez zabave!

Kako smo se imeli lansko poletje

Na povezavah (klik in klik)si lahko ogledate, kako smo se imeli in kaj vse smo počeli pretekla leta.

Pogosta vprašanja

Ali se otrok lahko udeleži programa le en teden namesto dveh?

Lahko. Boljša in učinkovitejša z vidika učenja je 100 % udeležba in z naše strani tudi zaželjena. Vendar če vam je program všeč in ne gre drugače, bomo veseli, če se nam pridružite le en teden. Cena je v tem primeru 160 € (tudi v predprijavi).

Kolikšna je najnižja starost za udeležbo na programu? Kako so lahko združeni predšolski otroci in najstniki?

Najnižja starost je 3 leta in pol. Otrok mora biti zrel za sodelovanje v drugačni skupini kot je vrtec in upoštevati druge odrasle kot starše in vzgojitelje v vrtcu. V programu bo več učiteljev in tisti, ki bodo z mlajšimi, bodo lepo poskrbeli za njih pri vseh podvigih (od preoblačenja, mazanja s kremo do pomoči pri jedi…). Prisotnih bo dovolj učiteljev, ki so izkušeni pedagogi in znajo motivirati prav vsako starostno skupino otrok. Včasih pa je medgeneracijsko sodelovanje tudi zelo poučno in zabavno.

Kaj pa denar za sladoled?

Ali si kdo predstavlja poletje brez sladoleda? Mi si ga ne. Zato dovolimo, da imajo otroci dnevno s seboj 2 EUR, največ 5 EUR za sladoled ali kakšen drug priboljšek ?.

Kaj pa v primeru slabega vremena?

Sproti bomo spremljali vreme in bomo v primeru dežja tisti dan ostali v telovadnici in se posvetili gimnastiki in igram. Naslednje dni ali kakšen dan prej pa bomo podaljšali plavanje. Program bo izveden v vsakem primeru.

Kako je s prehrano?

Otroci naj zjutraj doma pojedo zajtrk. Med šolo plavanja bodo med odmori pojedli malico, ki jo bodo imeli s seboj od doma. Priporočamo kakšen sendvič, rogljič in sadje, žitno ploščico. Po plavanju bomo odšli na postreženo kosilo, kjer se lahko dogovorimo za posebnosti, v kolikor jih otrok ima (celiakija, alergija na določeno hrano, vegetarijanstvo …).

KONTAKT

Primož: 041/853-071 ali info@plavalnodrustvo-domzale.si

V sodelovanju s Plavalnim društvom Domžale.