PREDPOLETNI PLAVALNI TEČAJ

V sodelovanju s Plavalnim društvom Domžale.

Že tradicionalno pred poletjem za vse predšolske in šolske otroke pripravljamo predpoletni plavalni tečaj, v sodelovanju s Plavalnim društvom Domžale. Namenjen je vsem tistim, ki bi se radi pred poletjem prilagodili na vodo, naučili plavati ali izboljšati svojo plavalno tehniko.

Z otroki bodo delali izkušeni učitelji plavanja, ki bodo na zabaven način pri vsakem otroku dosegli kar največji napredek.

Tečaj bo potekal od 8. maja do 19. junija v bazenu Cirius v Kamniku.

TERMIN:Mladi potapljac

  • torek 16:00–17:00

  • petek 15.30–16.30

Kontakt:

040/836-218 (Gaja)

info@plavalnodrustvo-domzale.si

Obvezna oprema

Vadeči potrebujejo kopalke in brisačo.

Cena

Cena tečaja je 90 €, nudimo pa tudi popust na 2. in 3. otroka iste družine.

Pogosta vprašanja

Ali lahko otrok plavalni tečaj obiskuje le enkrat tedensko?

Seveda lahko, vendar priporočamo obisk dvakrat tedensko, ker je učni načrt postavljen tako, da se otroci učijo hitro in učinkovito. Ob zmanjšanem obisku je napredek manjši. Cena tečaja za obisk enkrat tedensko je 55 €.

Kaj je všteto v ceno tečaja in kako je s plačilom?

V ceno tečaja je všteta vstopnina na bazen, strokovno delo učiteljev plavanja, uporaba plavalnih pripomočkov, diploma ob koncu tečaja in še eno uporabno darilo. 🙂 Plačilo boste poravnali na podlagi poslanih informacij o plačilu, ki jih boste prejeli preko e-pošte pred začetkom tečaja.

Kolikšna je starostna omejitev otrok za vpis v plavalni tečaj? Ali se tečaja lahko udeleži otrok mlajši od omejitve?

Starostna omejitev je 3 leta, vendar so otroci pri svojih letih različno dojemljivi za spremembo okolja, nove izkušnje, delo v skupini, odsotnost staršev itd. Z veseljem se potrudimo in ustrežemo vašim željam, vendar je le od pripravljenosti otroka odvisno ali bo na tečaju lahko sodeloval ali pa se ga bo udeležil, ko bo zrelejši.

Kako je z vračilom denarja ob odsotnosti otroka?

Denarja za odsotnost ne vračamo. Izjema je opravičena odsotnost zaradi zdravstvenih težav otroka (ki jo dokažete z zdravniškim potrdilom) in bo obravnavana za vsakega posameznika posebej.